Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Παρουσίαση των Κινηματογραφικών Λεσχών στο 26ο Συνέδριο

Στο πλαίσιο του 26ου συνεδρίου της ΟΚΛΕ που θα διεξαχθεί 7 και 8 Ιουνίου 2013 στην Αθήνα, οι Κινηματογραφικές Λέσχες έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν την ιστορία και τις δραστηριότητές τους με:

Α. Έκθεση έντυπου ή άλλου υλικού της Λέσχης.
Β. Γραπτή παρουσίαση της Λέσχης.



ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ρηγίλλης 4 Αθήνα, Τ: 2107407066, E-mail: okleathens@gmail.com


Προς τις Κινηματογραφικές Λέσχες – μέλη της Ο.Κ.Λ.Ε.

                                                                                     Αθήνα,  28 Φεβρουαρίου 2013


26ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
30 ΧΡΟΝΙΑ Ο.Κ.Λ.Ε. (1983-2013)

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά τη συνάντησή μας με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, καθορίσθηκε η ημερομηνία και ο χώρος διεξαγωγής του 26ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας: 7 και 8 Ιουνίου 2013, Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) και 9 Ιουνίου 2013, ξενάγηση των συνέδρων στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων (Λεωνίδου και Μυλλέρου). Το θέμα του Συνεδρίου θα είναι σχετικό με τις  Κινηματογραφικές Λέσχες.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ο.Κ.Λ.Ε., μεταξύ των άλλων ζητημάτων που συζητήθηκαν για το Συνέδριο, αποφασίστηκε οι Κινηματογραφικές Λέσχες, στο πλαίσιο της συνεδριακής διαδικασίας, να έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν την ιστορία και τις δραστηριότητές τους με:
Α. Έκθεση έντυπου ή άλλου υλικού της Λέσχης.
Β. Γραπτή παρουσίαση της Λέσχης. Δηλαδή μια προετοιμασμένη από την Λέσχη ομιλία 400-500 λέξεων, που εκτός από την ιστορία και τις δραστηριότητες,  θα μπορούσε να  θίγει και  θέματα λειτουργίας, προγραμματισμού των προβολών,  δυσκολιών της Λέσχης κ.ά. Ανάλογα με τις συμμετοχές, θα διαμορφωθεί ο σχετικός κύκλος ομιλιών-παρουσιάσεων. Γι’ αυτό, όσες Κινηματογραφικές Λέσχες θέλουν να μιλήσουν, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τις 31 Μαρτίου 2013.

Το θέμα της κάλυψης των ξενοδοχειακών εξόδων των συνέδρων, λόγω της γνωστής κατάστασης με τα οικονομικά των Δήμων, είναι σε εκκρεμότητα. Διερευνώντας τη δυνατότητα διαμονής σε συγγενείς και φίλους, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά μέχρι  τα τέλη Μαρτίου.

Τέλος, σας αποστέλλουμε το νέο λογαριασμό της Ο.Κ.Λ.Ε. για την κατάθεση της συνδρομής  (100 ευρώ) του 2012 (για όσους την οφείλουν ακόμη) και του 2013 :
 ALPHA BANK: 159-00-2340013268
 Όνομα: ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Για περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο 6945405825.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Για το Δ.Σ. της Ο.Κ.Λ.Ε.

Δημήτρης Καλαντίδης                                                  Δημήτρης Ντάνης
      Πρόεδρος                                                                     Γραμματέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου